FÖLJ MED PÅ VÅR RESA MÖT EN HÖGRE ELMEDVETENHET!

UTFORSKA SORTIMENTET

FÖLJ MED PÅ VÅR RESA MÖT EN HÖGRE ELMEDVETENHET!

UTFORSKA SORTIMENTET

THE PAC

HUR ALLT BÖRJADE

Vi startade The PAC (Power Aware Company) för att öka medvetenheten kring planetens elförbrukning. Vi ville få fler människor att förstå hur mycket el vi gör av med i onödan och minska förbrukningen av standby el.

Det var mot bakgrund av dessa tankar som vår ingenjör Anton Gustafsson, en vacker vårdag, kom på ett sätt att göra elförbrukning synlig. Han skapade en unik teknologi så att du faktiskt med blotta ögat kan se elektriciteten du använder: The PAC – där vi ser elen ”rinna” genom kabeln.

INNOVATION & TEKNOLOGI

Vår teknologi synliggör din elförbrukning genom ett lysande strömflöde. Ju mer kraft din enhet får, desto långsammare rör sig elen, för att till sist slockna. På det här sättet indikerar kabeln mycket tydligt när laddningen är färdig - och att det är dags att dra ut kabeln. Teknologin visade sig fungera utmärkt och snart utsedde TIME Magazine The PAC till en av världens 50 bästa innovationer. Något vi såklart är väldigt stolta över!

VISION

När vi ser i realtid vad vi förbrukar, skapas en elmedvetenhet hos oss. Det är just där riktiga beteendeförändringar börjar. Vi kommer att fortsätta designa smarta produkter som ökar den globala medvetenheten och som gör att vi börjar agera - och stänger av det vi inte använder. Vi kommer att fortsätta utmana gamla beteenden och vanor, eftersom vi vet hur stor skillnad vi kan göra tillsammans. Medvetna människor hushåller med elen – för en bättre framtid.

MILJÖVÄNLIGT & HÅLLBART

The PAC's patenterade laddningskablar har alla certifieringar som säkerställer kvalitet, miljöpåverkan och hållbarhet – såsom MFi, WEEE, RoHS, CE och FCC. När du investerar stora summor i teknologi såsom telefoner, datorer, hörlurar och annat är det viktigt att ladda dessa med certifierade kablar - annars riskerar de att skadas.

swedish patented innovation

SVENSK, PATENTERAD INNOVATION

The PAC är en svensk, patenterad innovation. Teknologin är patenterad i Europa och USA och ägs av moderbolaget Counterflo AB.


UTFORSKA SORTIMENTET
Mot en hållbarare framtid
Hållbar svensk patenterad teknologi