Gå Med I Den Gröna Revolutionen Med Power Aware

När världen bara växte fram ur den stora lågkonjunkturens djup och hotet om klimatförändringar fortfarande var långt borta, var stora företag mer angelägna om att minska kostnaderna än att göra sin del för att rädda planeten.


Många av samma företag tar nu initiativ för att minimera sina koldioxidutsläpp och omfamna hållbarhet som ett resultat av ökat kundintresse för grönt boende och miljökatastrofer.

Låt oss ta en titt på kända företag som gick med i den gröna revolutionen!

Foto från Pexels

 

IKEA

Tidigare hade IKEAs plattförpackade trävaror ett dåligt namn eftersom de krävde att användarna själva skulle sätta ihop dem. IKEA har utvecklats till mycket mer än bara en möbelaffär.

För att bli ett mer miljövänligt möbelvarumärke har byrån ersatt plast med mer hållbara material och minskade förpackningar. Istället för att slänga dina gamla IKEA-möbler, överväg att donera dem till en välgörenhetsorganisation som kommer att återanvända dem.


Foto från Pexels

 

Starbucks

För att uppmuntra konsumenter att ta med sina egna återanvändbara muggar vill kaffejätten byta till biologiskt nedbrytbara koppar och ge rabatt om de gör det. För första gången någonsin har Starbucks lagt till en vegansk växtbaserad proteinsmoothie gjord på mandelmjölk till sin meny.

Som ett resultat av dessa och andra ansträngningar siktar företaget på att minska vattenanvändningen i sina amerikanska restauranger med 25 % till 2025. Dessa ansträngningar inkluderar bättre bevattning, effektivare diskning och mindre ånganvändning i köken.

I det långa loppet hoppas Starbucks att ytterligare minimera sitt koldioxidavtryck genom att minska mängden socker som de använder i vissa av sina produkter.

 

General Motors

Ett nytt elfordon från General Motors vid namn Baojun E100 kommer att säljas i Kina och har en räckvidd på mer än 120 mil på en laddning.

Verksamheten samarbetar också med bilkomponentleverantören LG Chem för att skapa en helelektrisk bil i USA och utöka sitt elfordonssortiment. För vår planets skull tror General Motors att dess elfordon kan minska oljeanvändningen med så mycket som 2,5 miljoner fat varje dag.

Dessutom siktar GM på att minska vattenanvändningen i sina fabriker och förbättra återvinningsprocedurerna. Som ett resultat av detta söker de också efter metoder för att minska mängden energi som krävs för att tillverka stål.


Foto från Pexels

 

Apple

Apple avslöjade nyligen många nya produkter, inklusive iPhone 12, MacBook Air, Apple Watch, Mac mini och alla iPads, tillverkade helt av 100 procent återvunnet aluminium som en del av sin pågående strävan att minska avfallet.

Apple har också förbundit sig att använda förnybar energi i alla sina datacenter i början av nästa år för att minska sin koldioxidpåverkan. De hävdade nyligen att de har uppnått koldioxidneutralitet.

Gröna innovationer är nyckeln till en bättre framtid

Dagens värld av snabba tekniska förändringar är starkt beroende av ny teknik för att driva på ekonomisk utveckling. På dagens marknad har många varor korta livscykler och ersätts snabbt av ny teknik. Nya artiklar behövs för att ersätta de fallande om ett företag ska överleva.

Ett annat sätt att utveckla och diversifiera ett företag är att lägga till nya produkter till sin linje för att utnyttja outnyttjad produktions- eller marknadsföringskapacitet, för att balansera säsongsbetonade toppar och dalar, eller för att helt enkelt öka vinsten med en redan beprövad produkt.

Att licensiera en etablerad produkt från ett annat företag kan vara ett tilltalande alternativ för företag som saknar resurser, tid eller pengar för att skapa sina egna nya föremål på egen hand.

 

Vi har bra nyheter till dig!

Poweraware, Counterflos interna produktföretag, är ett av ett antal företag som har licenser till tekniken.

När det kommer till grön teknik är PowerAware en spelförändring


Vi blir mer medvetna om vår användning av makt när vi kan se exakt hur mycket av den vi använder i realtid. Detta är den punkt då meningsfull beteendeförändring äger rum. Det är möjligt att utveckla smarta föremål som ökar den globala medvetenheten och låter oss vidta åtgärder – och stänga av det vi inte använder – med hjälp av kabelteknik.

Vi vet hur stor skillnad vi kan göra tillsammans, vi kommer att fortsätta att konfrontera våra gamla mönster och beteenden. För en ljusare framtids skull använder samvetsgranna konsumenter energi sparsamt.

I PAC främjas gröna metoder genom medvetenhet. Gå med oss ​​när vi främjar användningen av miljövänliga föremål och resurser.

I slutändan kommer du att bli förvånad över hur mycket kraft du har. En individ som gör skillnad kan ha en ringeffekt som uppmuntrar andra att också göra rätt.