Medvetna människor värnar om elkonsumtionen - för en hållbar framtid.


TEKNIKEN PÅ INSIDANSlösa mindre!


Varje dag. Varje minut spenderar vi sanslöst stora mängder ström som går till spillo i onödan. Det vill vi ändra på. När din smartphone, läsplatta, hörlurar eller annan enhet har lågt batteri, rinner elen fort genom kabeln. Ju mer kraft din enhet får, desto långsammare rör sig elen, för att till sist slockna. Då påminns du om att laddningen är färdig - och att det är dags att dra ut kabeln.

Varför är det då så viktigt att dra ut kabeln?
Jo, för att det leder till en lång rad positiva konsekvenser. För det första är det är inte bra för batteriet i din enhet att belastas i onödan. För det andra fortsätter apparater att dra ström även om de står i stand by-läge.

Varför har TIME Magazine utsett The PAC till en av världens 50 främsta innovationer?
För att teknologin fungerar och skapar hållbara förändringar.

Vår vision:
Medvetna människor värnar om elkonsumtionen - för en hållbar framtid.


FÅ ETT GRATIS DIGITALT PROV

Vår uppfinning – The PAC – är inte bara begränsad till applikationer som sladdar och kablar. Vi är i full färd att applicera vår teknologi till andra prylar som behöver laddas eller som drivs av el, såsom hushållsapparater till exempel. Som i sin tur leder till nästa logiska steg, industrin – med allt ifrån maskinell utrustning till apparater som inte behöver stå på dygnet runt.

Vårt mål är att fortsätta designa smarta produkter som ökar den globala medvetenheten och som gör att vi börjar agera. Vi kommer fortsätta utmana gamla beteenden och vanor, eftersom vi vet hur stor skillnad vi kan göra tillsammans.


Certifieringar & säkerhet
The PAC's patenterade laddningskablar innehar alla certifieringar som säkerställer kvalitet, miljöpåverkan och hållbarhet – såsom MFi, WEEE, RoHS, CE och FCC. Då du investerar stora summor i datorer, telefoner, hörlurar med mer är det viktigt att ladda dessa med certifierade kablar - annars riskerar de att skadas.Patentet
Teknologin är patenterad i Europa & USA. Ägs av moderbolaget Counterflo AB.

Medvetna människor värnar
om elkonsumtionen
- för en hållbar framtid.

PowerAware Company AB
Org. Nr: 556982-8022
All rights reserved 2021

Länkar:
B2B
B2C
Reseller


PAC Power Aware Cables Logo