MEDVETNA MÄNNISKOR HUSHÅLLER MED ELEN - FÖR EN BÄTTRE FRAMTID.

TRÖTT PÅ ATT SÄLJA JULTIDNINGAR OCH SALAMIKORVAR?

Tjäna enkla pengar genom att sälja PowerAware's miljömedvetna och lysande laddningskablar istället!

De är otroligt populära och du tjänar enkelt 100kr per såld kabel till din förening. Skippa att springa runt med salamikorvar och jultidningar i år. Sälj istället en cool och användbar laddningskabel som alla älskar - på ett superenkelt sätt!

Utforska mer

.
ENKELT ATT SÄLJA, MED HÖG AVKASTNING!
PRODUKT SOM ÖKAR ELMEDVETENHET
SÄKER, CERTIFIERAD PRODUKT

ETT ENKLARE SÄTT ATT TJÄNA PENGAR TILL LAGET!

 • Högre avkastning - ni tjänar 100kr direkt till lagkassan för varje såld kabel!
 • Inga utlägg och ingen produkthantering - vi gör det ännu lättare för er att tjäna pengar! Det enda ni behöver göra är att dela ut en kod och vår hemsida - där vänner, bekanta och kollegor själva klickar hem produkter. Ni får bildmaterial från oss att dela vidare!
 • Uppskattad, cool produkt - slipp salamikorvar och jultidningar och sälj en cool, lysande, laddningskabel som visar strömflödet i realtid.

 • Jag vill veta mer


  ETT URVAL AV NÖJDA KUNDER:

  KONTAKTA OSS SÅ BERÄTTAR VI MER!

  SENDEN
  HUR FUNGERAR KABLARNA?

  Vi har laddningskablar för alla enheter. Det synliga strömflödet rinner fort genom kabeln när din enhet har lågt batteri. Ju mer kraft enheten får, desto långsammare rör sig elen, för att till sist slockna.

  Då påminns vi om att laddningen är färdig och att det är dags att koppla ur det vi inte längre använder. På detta sätt ökar elmedvetenheten hos oss när denna kabel används.

  Var med och bidra till en mer hållbar elförbrukning!

  KONTAKTA OSS