Medvetna människor värnar om elkonsumtionen - för en hållbar framtid.
HÅLLBARA LADDNINGSKABLAR MED ERT
KLUBB-EMBLEM!

 • Älskade utav fans, och därmed enkla att sälja!
 • Kablarna visar ett lysande strömflöde i din klubbfärg i realtid.
 • Svensk patenterad innovation som ökar vår elmedvetenhet.

 • JAG VILL VETA MER

  TESTA GRATIS NU!


  Häng med på vår resa mot en grönare framtid och sälj unika, lysande laddningskablar som strömmar i ditt lags färg med ert eget klubbemblem! Fyll i dina kontaktuppgifter nedan för att få gratis material och information för just din klubb! Du förbinder dig inte till köp genom detta.

  HUR FUNGERAR KABELN?


  När din smartphone, läsplatta eller annan enhet har lågt batteri, rinner elen fort genom kabeln. Ju mer kraft din enhet får, desto långsammare rör sig elen, för att till sist slockna.

  Du påminns om att laddningen är färdig och att det är dags att koppla ur det du inte längre använder. På så sätt sparar vi onödig standby el..


  MER INFO

  MEDVETNA MÄNNISKOR HUSHÅLLER MED ELEN FÖR EN BÄTTRE FRAMTID.


  The PAC:s smarta teknologi synliggör vår elförbrukning i realtid med ett strömmande ljusflöde. Genom att du med blotta ögat ser vad du förbrukar gör detta dig elmedveten. Och vi tror att riktiga beteendeförändringar börjar med en medvetenhet.

  LÄS MER HÄR

  CERTIFIERINGAR & SÄKERHET


  The PAC's patenterade laddningskablar innehar alla certifieringar som säkerställer kvalitet, miljöpåverkan och hållbarhet – såsom MFi, WEEE, RoHS, CE och FCC. Då du investerar stora summor i datorer, telefoner, hörlurar med mer är det viktigt att ladda dessa med certifierade kablar - annars riskerar de att skadas.

  LÄS MER HÄR

  Medvetna människor värnar
  om elkonsumtionen
  - för en hållbar framtid.

  PowerAware Company AB
  Org. Nr: 556982-8022
  All rights reserved 2021

  Länkar:
  B2B
  B2C
  Reseller


  PAC Power Aware Cables Logo