Medvetna människor värnar om elkonsumtionen - för en hållbar framtid.
Power Aware Cable Sports Logos

DEN PERFEKTA FÖRETAGSGÅVAN!

The PAC USB-multiladdningskabel är en svensk, patenterad innovation med smart teknologi som ökar vår elmedvetenhet - i syfte att vi ska hushålla bättre med jordens resurser.

Passar till alla elektroniska produkter oavsett tillverkare.


KONTAKTA OSS FÖR ATT BRANDA ER EGEN PAC-KABEL

Få ett gratis digitalt exemplar av The PAC-kabeln brandad med er logo!

Kontakta oss via svarsformuläret så skickar vi dig ett gratis digitalt exemplar som visar hur The PAC-kabeln ser ut med just er logo.

SENDEN


5 fördelar med våra patenterade USB-kablar:

• Ditt företag hjälper världen bli mer elmedveten.

• Multikabeln har adaptrar för Apple Lightning, USB-C (Android) och micro-USB (kameror, headset, högtalare mm.) och passar därmed alla typer av enheter oavsett märke.

• The PAC är originalkabeln som har alla certifieringar för miljöpåverkan, säkerhet och kvalitet.

• Det är en produkt med wow-faktor, som visar när enheten laddat klart (kabeln slocknar).

• Finns i 3 färger - blått, grönt och rött med cirka 14 dagars leverans.KONTAKTA OSS HÄR

Ett urval av nöjda kunder:

Våra kunder berättar:”Kunderna upplever ökad medvetenhet om sin elförbrukning och tycker flödet genom kabeln är häftigt. Vi hoppas därmed sprida ökad kunskap om mindre elförbrukning”
Mikko Sandberg, Koncernchef”NFO Drives är ett Innovativt företag med Innovativa produkter. Vår present reklam skall spegla våra kunders förväntningar på NFO Drives.   Alla våra kunder uppskattar presentreklam som är användbar och är enkel att använda. Varje gång våra kunder använder sin ladd sladd tänker kunderna på NFO Drives! Därför är The PAC i vårt sortiment.”
Johan Braun, CEO“En unik produkt som alltid kan användas. Vem kan väl ha för många laddningskablar? Vi använder dem som premier, giveaways vid mässor, gåvor vid kundbesök eller som priser i tävlingar. Ja, användningsområdet är brett och till skillnad från mer traditionella profilprodukter som ofta hamnar i papperskorgen, så är detta något som mottagaren faktiskt använder.”
Kai Lundin, Brand Strategist”Vi vill vara med och bidraga till ökad elmedvetenhet i syfte att spara på jordens energiresurser. The PAC är oerhört uppskattat av mottagarna. Att man på avstånd ser när enheten är fulladdad (kabeln slocknar) är ett extra plus. The PAC bär alla certifieringar för kvalité, miljö och hållbarhet vilket är mycket viktigt för oss på DELL Technologies”
Tobias Helmer, Marknadschef

Andra PAC-produkter

Trådlös laddplatta

Storlek: 101x7 mm
Färger: Röd och grön

Micro USB-kabel inkluderad. Väggkontakt ej inkluderad. Laddar inom ett avstånd av 8 mm. Stödjer 10W.

KONTAKTA OSS

Grenuttag

Grenuttag med synlig ström.
3 uttag, jordad.

Kabellängd: 100 cm
Max spänning 220W.


KONTAKTA OSS

Medvetna människor värnar om elkonsumtionen - för en hållbar framtid.

The PAC:s smarta teknologi synliggör vår elförbrukning i realtid med ett strömmande ljusflöde. Genom att du med blotta ögat ser vad du förbrukar gör detta dig elmedveten. Och vi tror att riktiga beteendeförändringar börjar med en medvetenhet.

KONTAKTA OSS

Certifieringar & säkerhet

The PAC's patenterade laddningskablar innehar alla certifieringar som säkerställer kvalitet, miljöpåverkan och hållbarhet – såsom MFi, WEEE, RoHS, CE och FCC. Då du investerar stora summor i datorer, telefoner, hörlurar med mer är det viktigt att ladda dessa med certifierade kablar - annars riskerar de att skadas.


KONTAKTA OSS

MEDVETNA MÄNNISKOR
VÄRNAR OM ELKONSUMTIONEN
- FÖR EN HÅLLBAR FRAMTID

PowerAware Company AB
Org. Nr: 556982-8022
All rights reserved 2021

Länkar:
Licens
B2C
Reseller


PAC Power Aware Cables Logo