Hur Man Laddar Rätt

Numera är smartphones ett måste. Med ökningen av de pågående prylarna finns det också en ökning av innovationerna inom tillbehörsavdelningen.


Men det finns en fluga i salvan i denna "fat av honung Gadgeten behöver kontinuerlig laddning. Majoriteten av användarna minskar tyvärr livslängden för sina mobiltelefoner själva.

Vi märker inte ens dessa små detaljer som förstör livslängden för våra prylar. Vi har listat de 10 bästa typiska felen när vi laddar mobila enheter.

 

överladdning

Ja, det vanligaste misstaget de flesta av oss är skyldiga till. Jag menar att det är väldigt frestande att lämna dina enheter laddade medan du sover.

Smarttelefonbatteriet laddas i lite mer än 2 - 3 timmar och når snabbt 100 procent. Visste du att om du laddar telefonen längre riskerar du eventuella skador på batteriet?

Allt i överflöd är skadligt, till och med fullständig urladdning av gadgeten

Tillbringar du timmar på att telefonen blir chockad när batteriet plötsligt dör för att du har varit på det för länge? Detta är en av de saker som potentiellt kan skada ditt batteri såväl som din enhet.

Den minimala nivån när telefonen plötsligt kräver ström är 10 procent. Till exempel måste Samsung-smartphones anslutas till en laddare om batteriets livslängd sjunker med 17 procent.


En billig falsk laddare kommer förmodligen att förkorta den redan korta batteritiden

Så kompromissa inte din enhet med slumpmässiga laddare du kan köpa utan att känna till varumärkets integritet.


Här på Power Aware Community strävar vi efter att sprida medvetenhet när det gäller att ladda dina enheter. Våra lysande kablar som finns i flera färger hjälper dig att anpassa dig till dina laddningsvanor på ett innovativt sätt.

Strålande utformad för att påminna dig när ditt batteri är fulladdat så att du inte ständigt behöver kontrollera dina enheter.

Här är ytterligare tips som du kanske inte har hört ännu, men kommer definitivt att hjälpa dig att underhålla dina enheter:

  • Inaktivera Wi-Fi och Bluetooth medan telefonen laddas. Smarttelefoner har nu en mängd appar och program att välja mellan, men de tappar alla batteriets livslängd.
  • Avstå från att hålla dina prylar hela tiden. Det är omöjligt att hålla jämna steg med en modern smartphone så länge. I slutändan varar ingenting för evigt, så telefonen måste startas om och läggas i sömn.
  • Varje gadget måste vara ren! Det är nödvändigt att regelbundet torka av enheten och se till att alla ingångar är extremt rena.
  • Glöm inte att inaktivera geolokationsfunktionen. Det måste inaktiveras och aktiveras endast när det är nödvändigt i specifika fall. Detta skyddar batteriladdningen och som ett resultat långsammare batterislitage.
  • Frekvent användning av kraftbank


Nu är du medveten, så försök att inte bryta dessa regler. Börja ladda med medvetenhet och gå med oss när vi gör framtiden ljusare i PAC.