Topp Smartphone-Märken Och Deras Laddare

Numera är det nästan omöjligt att hitta någon utan smartphone. Så vi gjorde en lista med laddare för de vanligaste smartphones på marknaden bara för dig!

Läs snabbt och läs mer om vilka typer av laddkablar som erbjuds av de bästa telefonmärkena idag.

Apple är utan tvekan ett av de mest kända företagen i världen. Många av deras produkter har dramatiskt omformat IT-branschen.

Från datorer till MP3-spelare till smartphones har Apple varit på en till synes oändlig väg för innovation.

En ny version av en iPhone, iPad eller Macbook släpps i genomsnitt varje år. Omedelbart bildas linjer framför Apple-butiker fyllda med människor som väntar på att få tag på den senaste Apple-tekniken.

Även om du inte håller med Apples lojala fanbas kan du inte förneka att företaget producerar högkvalitativa produkter.

Apple-datorer designades för att vara "användarvänliga" från början av projektet av Steve Jobs och Steve Wozniak. För individer som inte har tid eller lutning att anpassa sin telefon eller dator tillhandahåller Apple just det.


Foto från Pexels

Olika typer av iPhone-laddare:

USB-C till USB-C via en Lightning-kabel

Snabbladdning var en primär anledning till att Lightning-to-USB-C-adaptern tillkännagavs 2017. Detta var också perioden då Apple slutade dela ut gratis laddningsstenar och öronsnäckor. För att vara tydlig var deras motivation att hjälpa till att minska företagens avfall.

USB till Lightning-kabel

I stället för det 30-poliga långa batteriet som de flesta iPhone-användare var vana vid introducerades denna laddare. Den reversibla laddaren debuterade i september 2012 till viss skepsis, men den blev snart en favorit bland konsumenterna.

USB till 30 stift

Du kan också använda detta för att ladda din iPod touch och andra Apple-enheter, till exempel iPhone med denna laddare.
 

Laddare för iPhones

Följande är en lista över alla iPhones och laddare som följer med var och en av dem:

  • I de senaste iPhonesna används Apple Lightning till USB-C, från iPhone 8 till iPhone 13 Pro Max
  • Apple Lightning to USB används för tidigare modeller av iPhone, till exempel iPhone 5 till iPhone 7 + Plus
  • En Apple 30 Pin till USB-adapter krävs för äldre modeller, till exempel den ursprungliga iPhone och iPhone 4s


Smartphones tillverkade av Samsung

Den asiatiska hushållens häftklammer Samsung har varit i framkant av smarttelefonloppet idag. Otroligt började Lee Byung-Chull Samsung 1938 som en handelsmatbutik.

Samsung började inte göra TV förrän 1969 när den äntligen beslutade att förgrena sig till elektronikindustrin. På koreanska betyder ordet "Samsung" "tre stjärnor", vilket kan ses i tidigare logotyper.

I verkligheten representerar de tre stjärnorna grundarens önskan att företaget ska vara lika lysande och långvarigt som en stjärna på natthimlen. Det är tydligt att detta är ett tecken på saker som kommer att komma för organisationen.


Foto från Pexels

Samsungs Galaxy-smarttelefonlinje är utan tvekan dess mest populära innovation. Telefonlinjen blev så småningom den mest populära i världen.

Samsung fortsätter att bygga vidare på Galaxy-linjens framgång och utveckla nya modeller. Tabletter och smartur har anslutit sig till nyåringen av nya år gamla smartphone-telefoner.

Laddare för Samsung-enheter: olika stilar

Micro-USB

I Samsung Galaxy-serien med smartphones är den mest populära laddaren den som ses ovan. De flesta hänvisar till USB A som den större änden av kabeln, som ansluter till enheten.

Typ C

Nyare enheter från Samsung använder denna teknik. Unikt har dessa laddare samma typ av kontakt i båda ändarna av kabeln.


Laddare för Samsung-enheter

Följande är en lista över Samsung-enheter och motsvarande laddningssladdar:

  • Fram till debut av Samsung Galaxy S7 Edge var micro USB standardanslutningstypen för alla Galaxy S-modeller
  • Senare Samsung Galaxy-enheter, som S8 fram till den senaste S21 Ultra 5G, använder typ C-kontakter


Android-drivna Google-smartphones

Internet skulle inte vara vad det är idag utan Googles sökmotor. Det som började som en webbplats har nu vuxit till att inkludera över 50 distinkta onlinetjänster som vem som helst kan komma åt.

Allt detta började redan 1996 när Stamford University Ph.D. studenter startade ett studieprojekt. På dagarna före Google förlitade sig sökmotorer på krypande webbplatser för att räkna hur många gånger en sökfras inträffade på en given sida.

"Sooner" var en prototyp för Googles första smartphone som släpptes 2006. I ett köp på 50 miljoner dollar köpte Google Android och arbetade nära med HTC för att skapa det förr.

Till att börja med verkar det som en Blackberry, med rundade sidor och en matt svart finish. Införandet av iPhone markerade dock en havsskift. T-G1 Mobile introducerades ett år efter att HTC Dream (även känd som T-G1) Mobile släpptes av Google och HTC.

2016 började Google sälja telefoner under sitt eget varumärke. Google Pixel-sortimentet av smartphones har varit en enorm framgång och placerat dem i nivå med branschens största företag.

Laddare för Google-enheter finns i många sorter

USB

Mini USB-porten har 5 stift. Det finns oftast i digitalkameror. Detta är inte längre toppvalet när det gäller smartphones.

En mikro-USB-port är tillgänglig. En ännu mindre USB-port med 5 -stift finns nu i en mer kompakt design. Den lilla USB-enheten fasades ut av dessa enheter.

Typ C

Typ C är den nya normen för smartphones och surfplattor. Snabbladdning möjliggörs av typ C-kabelns reversibilitet.


Foto från Pexels

Laddare för Google-enheter

Lista över Google-prylar och deras respektive laddare:

  • Både HTC Dream och HTC Magic använder sig av en mini-USB-port
  • Nexus One genom den senaste Nexus 6 -modellen delar alla samma mikro-USB-port
  • Nexus 5X använder typ C.Nexus 6P och Pixel 3a har portstöd av typ C 2.0
  • Typ C 3.0 användes i den ursprungliga Pixel-modellen. Men för Pixel 2, 3, 4, 4a, 5 och 5a är typ C 3.1 nu den senaste portenFoto från Pexels

Här på Power Aware erbjuder vi de senaste kablarna som passar bäst för dina enheter. Vi erbjuder till och med en kontaktkabel med standard USB till Micro-USB med kontakter för USB-C och Apple Lightning kompatibla med iPhone 5 och senare modeller, Android, kameror, hörlurar, och många fler.

Med Power Aware-sladden kan du förstå strömmen som går igenom dina prylar genom att visa din energianvändning via glödande pulser, färg och ljusintensitet.

Hur fungerar det? Elektroluminescerande ledningar som är insatta i kabeln genererar olika mönster av glödande och pulserande färger för att visa graden av energi som används vid ett visst ögonblick.


En kreativ idé ger problemet med energianvändning bokstavligen, till ljus, vilket får människor att vara medvetna om och tänka på energieffektiviteten hos elektriska prylar i sitt hus.