Spara el och byt till Power Aware

Att minska energianvändningen i ditt hem sparar pengar, förbättrar vår energisäkerhet och minskar förorening från icke-förnybara energikällor. Övergången till grön energi och den mindful energiförbrukningen är en av de viktigaste sakerna vi kan göra för jorden.


Det här är verkligen vad vi tror på PAC-samhället. Nu när nästan allting är i kontakt med våra fingertoppar med smartphones, datorer och till och med smartwatches. Det är ännu viktigare för oss att använda energi med avsikt.

Syftet är att leva våra bästa liv samtidigt som de nästa generationerna kommer att leva sina.

Att minska dina elektriska krav är det första steget i att installera ett litet förnybart energisystem för att generera din egen el, t.ex. ett solsystem eller En liten vindkraftverk eftersom det gör att du kan förvärva mindre och billigare utrustning.

Foto från peklar

När du pratar om solpaneler eller vindgenererad el kan du tro att det här är för mycket ansträngning för en person rätt?

saken är, dessa stora vanor börjar med barnsteg. Saker som du kan göra på egen hand. Om vi ​​lägger till alla små förändringar, det är då magiken händer.

Det är den kollektiva ansträngningen som summerar något tillräckligt stort för att förändra världen.

Låt oss börja med de enklaste, lamporna!

^ Köp energieffektiva varor, kör dem ordentligt och använd energieffektiva fönster och takfönster för att få mer dagsljus i ditt hus.

Det här är bara några av de enkla sätten du kan spara energi genom att minska ljusanvändningen.

Kylen störde aldrig dig ändå? Välj effektiv rymmeuppvärmning och kylteknik

Vi kanske önskar att vi var alla som Elsa från frusen som aldrig störs av förkylningen, men varma blodiga människor behöver bra termoregulering.

Goda nyheter! Ny teknik erbjuder effektiv termoregulering för att värma upp ditt hem.

Investera i energieffektiva elektriska system och hålla dem smidigt. Använd energieffektiva fönster och införliva passiva soldesignelement i ditt hus.

Dessa saker kan låta som ett krångel att tänka på när du planerar att bygga ett drömhus, men lita på mig, de sammanslagna effekterna i framtiden kommer att vara värt det!

Allt går på makten nuförtiden, så se till att du har bra energibesparande elektronik och apparater

Investera i energibesparande varor och köra dem effektivt. Minska \"vampyrbelastningar\"-el slösas medan gadgets inte används-genom att använda en avancerad kraftremsa.

Minska antalet apparater som ständigt är på. Undersök din användning vid 3 A.M. Om du har en smart mätare och kan kontrollera din timmars användning. Det borde vara mycket mindre än vad du använde vid 7 p.m. Om det inte är, kan du lida av \"vampyrbelastningar\".

Sök efter utrustning som du inte använder eller kan stänga av, till exempel videobandspelare eller bli av med det extra kylskåpet.

Många verktyg lanserar initiativ för att uppmuntra konsumenterna att använda makt under högsta timmar. Besparingarna vidarebefordras till dig, konsumenten, i form av återbetalningar eller lägre effektkostnader.

Det är dessa små saker som vi brukar inte tänka på det gör ganska skillnaden när månadsavgiften kommer upp. Prova det och se själv.

Foto från Pexels

Det här är där Power Aware är till nytta!

Genom ett bländande strömflöde gör vår teknik din kraft, det är uppenbart. Ju mer kraft som din gadget får, desto långsammare är elet, vilket gör att föremålet stängs av.

Kraftmedvetna kablar visar tydligt när laddningen är klar - och när det är dags att ta bort anslutningen.

Denna teknik är tillgänglig för trippelladdning kompatibel med de flesta telefoner och enheter. Välj mellan USB-C, Apple Lighting Micro-USB Allt på en gång!

 

När vi kan se vad vi använder i realtid utvecklar vi en medvetenhet om el. Detta är den punkt där äkta beteendeförändringar äger rum.

Gå med i det kraftfulla medvetna samhället när vi ökar den globala medvetenheten och bemyndiga kollektiva åtgärder - som att stänga av lamporna när vi inte använder dem.

Vi kommer att hålla utmanande gamla vanor och beteenden eftersom vi vet hur mycket av en skillnad vi kan göra när vi arbetar tillsammans. För en ljusare framtid använder medvetna människor makt på ett hållbart sätt.