SkäL Att Minska Vår Användning Av Elektricitet

För att spara pengar och spara resurser är maktbesparing avgörande. Anledning nummer ett för att begränsa vår dagliga användning av el: sparar pengar!


Det är lätt att få el i dag. Förbrukningsvaror och tekniska apparater har gjort oss upptagna med att använda el.

Att spara och spara kraft är en icke-hjärna när det gäller att sänka kostnaderna. När det gäller att leva sparsamt måste du välja dina strider.

Att bygga många inkomstkällor i ung ålder är en bättre strategi för långsiktig ekonomisk framgång än att sänka kostnaderna.

Att ändra dina vanor som konsument kommer dock också att ge dig stora fördelar på lång sikt.

För vår planets skull och vårt eget välbefinnande förklarar jag varför du bör överväga att minska din energianvändning.

 

Vad är Big Deal om energibesparing?


Det finns inget sådant som en obegränsad energikälla. Vi har uppskattat fördelarna med nyare former av förnybar energi, till exempel sol och vind. Faktum är att saker inte dyker upp ur luften, inte ens i en tid med stora framsteg.

Tillverkning, både industriell och elektrisk, krävs. När de når slutet av sin livslängd måste dessa varor kasseras och återvinnas korrekt.

Som samhälle har vi blivit förälskade av materiella varor och prylar.

Vi tar det för givet att vi alltid har tillgång till el och andra former av energi. Det är faktiskt inte fallet.

Foto från Pexels

Skäl att minska ditt elförbrukning


Många individer förstår inte hur man sparar makt. Kraft har aldrig varit en stor sak i vår kultur. Det är precis som saker är. Att tänka bortom lådan är viktigt, liksom att inse att ingenting tas för givet.

Här är några övertygande argument för att minska din maktanvändning. Börja med den mest kritiska aspekten:

 

Använda mindre el- och skärkostnader


Du kan spara pengar just nu genom att implementera lösningar för eftermontering av energieffektivitet om du gillar ett sparsamt sätt att leva. För att spara pengar på lång sikt kan du behöva lägga ner lite pengar nu.

Finns det något att inte gilla med det? Kraft och naturgas är varor som ingen tycker om att behöva spendera en stor mängd pengar på. För att uttrycka det enkelt, minskar konsumtionen besparingar.

Det är möjligt att minska din energianvändning genom att göra små förändringar över tid. De mest gynnsamma aktiviteterna du kan göra för att förhindra överkonsumtion är de du gör för att undvika överkonsumtion i första hand.

De tre pelarna i din konsumtionssituation är energi (el och gas), vatten och mat. För att analysera din konsumtionssituation måste du undersöka de tre pelarna. Låt oss koncentrera oss på energin.

Du bör börja med de mest energikrävande apparaterna, till exempel kylskåp, tvättmaskiner / torktumlare, diskmaskiner, gasvattenvärmare och mer.

Foto från Pexels


Tips för att bevara energi


Följande är några enkla strategier för att spara pengar på el som inte behöver dig för att betala en krona till en början.

Se till att din vattenvärmaretemperatur inte är högre än 120 grader Fahrenheit; för varje 10 grader lägre kan du spara var som helst från 3 procent till 5 procent.
När du tvättar dina plagg, använd kallt vatten (detta kan spara hundratals dollar per år)
Lägg några meter isolering på vattenvärmarens första par tillförselrör (detta hjälper till att hålla vattnet varmare in och ja det kommer att hålla det ännu varmare på sommaren månader)

Byt till Power Aware

Flera föremål, såsom laddare, förlängningskablar, strykjärn, billaddningskablar och strömremsor, kan göra sina användare medvetna om deras energianvändning genom att använda tekniken för att strömma synlig elektricitet genom kablar.

Ett av TIME Magazines 50 bästa genombrott var Power Aware Cord (PAC), som var den första produkten baserad på konceptet.

USB-laddningskabeln har varit den mest kommersiellt framgångsrika implementeringen av tekniken hittills, vilket ger ett användarvänligt gränssnitt för laddning.