Nya vanor när du uppgraderar till nytt normal: Ladda med PAC

Tekniken styrs numera av datorer och telefoner. Varje dag slösar vi bort enorma mängder el som kan komma att användas någon annanstans. Är detta verkligen det bästa sättet att använda våra begränsade resurser? Du har tur, för vi kanske har lösningen!

Nytt normalt har helt förändrat hur vi går till med våra normala dagliga liv. Nästan allt är virtuellt och för en god sak. Med oändliga zoommöten och otaliga timmar som bläddrar igenom sociala medier tömmer vi våra prylar och laddar i en oändlig cykel.


Rätt upp i denna gränd, Power Aware är en game changer!

Elen flödar snabbt via kabeln när batteriet på din smartphone, surfplatta, hörlurar eller andra enheter vid laddning. Ju långsammare elen går, desto mer ström har din gadget tills ljusflödet stannar. Detta indikerar att laddningen är klar och det är dags att ta bort kabeln.

Så varför är det viktigt att koppla bort kabeln?

Eftersom det har en uppsjö av gynnsamma resultat. Till att börja med är det inte hälsosamt för enhetens batteri att laddas utan syfte. För det andra, även när apparater är avstängda, fortsätter de att använda energi.

Låt oss ta en titt på den större bilden, ska vi

Att spara energi är ett fantastiskt sätt att minska ditt koldioxidavtryck. År 2016 bidrog bostäder till 19% av de nationella växthusgasutsläppen, och att genomföra energieffektivitetsåtgärder i ditt hem kan hjälpa dig att minska dina utsläpp avsevärt.

Det typiska hushållet kan minska sin energiförbrukning (och därmed sina utsläpp av växthusgaser) med 25 till 30 procent genom att investera i effektivare energianvändning.

Foto från Pexels

Inte bara kan medveten laddning hjälpa miljön, utan det sparar också mycket pengar!

Enkla energibesparande tekniker eller små energieffektiva varor kan enkelt minska dina energikostnader. Programmerbara termostater, intelligenta strömremsor och energieffektiv belysning kan alla hjälpa dig att spara pengar på dina energikostnader med mycket liten ansträngning från din sida.

Byt dina gamla kablar till PAC nu och gör skillnad!

Energieffektivitetsåtgärder, oavsett hur lite, har potential att spara pengar på allmännyttiga företag under hela deras nyttjandeperiod. Hur mycket eller hur lite du spenderar på energieffektivitet är helt upp till dig.