Hur Man Väljer Den Bästa Spelkabeln

Om du gillar att spela, oavsett om det är avslappnat eller lite mer intensivt än din genomsnittliga joe, har du verkligen letat efter bra sladdar av hög kvalitet till dina prylar. Nåväl, du har kommit till rätt ställe!


Att välja en spelladdare kan vara en svår uppgift så vi är här för att göra saker lite enklare för dig.

 

Först och främst: kompatibilitet med smartphones och surfplattor:

Var noga med att kontrollera kompatibiliteten hos en laddningskabel innan du köper en. Hur väl laddar den din smartphone? För att kunna använda en iPhone-laddare måste du köpa en iPhone-laddare, inte en Android-laddare.

Det finns en mängd olika USB-kablar att välja mellan, inklusive USB till mikro-USB, Type C och mer.

Spänningen eller effekten hos en laddningskabel eller laddare bör kontrolleras innan du köper den. Är den kompatibel med din gadget eller inte? Om du väljer en låg effekt tar det längre tid att ladda enheten, eller om du väljer en hög effektspänning kan det skada din enhet.Foto från Pexels


Laddningstips

När din telefon är i flygplansläge är de flesta trådlösa funktioner inaktiverade, vilket gör att du kan komma till 100 % snabbare. Du kan aktivera flygplansläget genom att gå till menyn Inställningar och välja "Anslutningar" och sedan "Flygplansläge".

Det är bäst att inte ladda din telefon eller surfplatta när den är i sitt fodral. Det kan orsaka värmeuppbyggnad. Ta bort skalet innan du ansluter din telefon om den blir varm vid beröring under laddning.


Foto från Pexels


Myt eller faktum: snabbladdning är dåligt för dina prylar?

Snabbladdning förlänger batteriets livscykel, vilket vissa människor tror är viktigt medan andra tror att det inte är det. Så ja, vi kommer inte att märka skillnaden direkt, men det kommer att visa sig på sikt.

Den viktigaste faktorn som många misslyckas med att tänka på när de väljer en kabel är strömmen och strömflödet. Olika prylar har olika energibehov.

Det bästa sättet att se till att du inte skadar dina prylar är genom att anpassa dig till dina laddningsvanor och koppla ur den när batteriet är fullt.

Det är verkligen en enkel lösning. Power-Aware har kommit med en briljant lösning som hjälper dig att få ut det mesta av din dag samtidigt som du får veta när du är klar med laddningen.

Säg adjö för att ständigt kontrollera batteristatusen på din telefon var 5:e minut! Våra lysande kablar talar om exakt när du behöver ta ur kontakten med synligt strömflöde.


Hur man får en snabbladdning och håller den igång

För optimal prestanda, använd din ursprungliga mobiltelefonkabel och väggkontakt. Det kanske inte är den bästa lösningen även om en annan kontakt finns tillgänglig.

För att spara på batteriet är det bäst att stänga av en enhet när den är ungefär halvfull. En långvarig internationell resa eller en långvarig snöfågelsäsong kan kräva att du lämnar din telefon hemma.

För batterier med mindre än 10 procents livslängd kvar, säger Apple att de kan gå in i ett "djupurladdningsläge" och bli oförmögna att ladda igen även efter att de har startat om.

Det vill säga, motsatsen är lika farlig för dina enheter.

Förvaring vid 100 % under en lång tid kan göra att batteriet förlorar sin förmåga att laddas upp, vilket resulterar i minskad batterilivslängd. Kom ihåg att förvara din telefon svalt och torrt.

Har du lärt dig något nytt idag? Glöm inte att kolla in våra tillgängliga enheter själv. Förändring börjar trots allt med små vanor. Tillsammans med Power Aware Community kan vi förändra världen till det bättre.