Guide Till GLädjerider Och Lycklig Laddning

Vägresor är en av de bästa bindningsupplevelserna du kan ha, vare sig ensam eller med vänner och familj. Naturligtvis är kulet aldrig komplett utan bra musik men orden "lågt batteri" eller "1 procent" kan omedelbart förstöra stämningen.


Numera behöver du inte oroa dig för det eftersom det finns massor av biltillbehör tillgängliga på marknaden så att du kan utnyttja varje chans att ladda din smartphone.

Att fylla på mer kraft i bilen är perfekt. Finns det något du behöver hålla ett öga på för att hålla ditt batteri i utmärkt fungerande skick?

 

Låt oss prata om allt du behöver veta om billaddning


Du kan ladda din smartphone på olika sätt. Den avgörande faktorn är den typ av fordon du äger. Nya bilar har redan USB-portar specifikt avsedda för mobilladdning.

Du kan också använda cigarettändaren för att ladda din smartphone: Att använda en fordonsladdare med en USB-port som ansluts till cigarettändaren är en cinch

Många tester har visat att strömmen från dessa kontakter är otillräcklig för att snabbt ladda din smartphone. - "Tunga" applikationer använder mycket batteritid.

Att använda din telefon som GPS-navigator kan göra att den här programvaran tappar telefonens batteri, och USB-porten kan inte hålla jämna steg.

Finns det några regler att följa när du laddar i bilen?


Det finns en mängd generiska förslag för att förlänga livslängden på (smartphone) batterier som delas i stor utsträckning. Bland annat föreslås inte överladdning och underladdning, och du måste kontrollera temperaturen.

Ett antal viktiga saker bör hållas i åtanke när du laddar en smartphone under körning.

Är telefonladdaren ansluten till cigarettändaren? Glöm inte att koppla bort enheten så snart som möjligt medan du sitter fast i trafiken.

Mindre fordon och / eller de med äldre batterier kan ha svårt att börja efter bara 30 minuter, särskilt under vintern.

Eftersom varje batteri är något annorlunda är det viktigt att läsa tillverkarens anvisningar noggrant innan du använder produkten.

Kontrollera kvaliteten och tillståndet för de laddningstrådar du använder för att ansluta till USB-porten, till exempel. Att använda en laddningskabel från samma tillverkare som din smartphone är alltid ett säkert val snarare än ett generiskt.

I den här metoden kan du vara säker på att din telefon inte kommer att överbelastas av strömmen den kan hantera.

 I denna aspekt är Power Aware Cables praktiska. Våra lysande kablar är perfekta för glädje åkattraktioner på kvällen! Briljant utformad för människor på språng men vill fortfarande vara medveten om deras laddningsvanor.

 

Fungerar bra båda sätten för din bil och enhetsbatteri. Ljuset slocknar automatiskt så att du kan undvika att både tömma din bil och överladda dina prylar. Gå med i PAC och anpassa dig till dina laddningsvanor hemma och på vägen!